โ๐๐๐ญ ๐ฐ๐๐ฅ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง ๐๐๐ญ ๐ข๐ค ๐ฆ๐ข๐ฃ๐ง ๐๐ข๐๐ซ๐๐ง ๐๐ข๐๐, ๐ข๐ฌ ๐จ๐จ๐ค ๐ ๐จ๐๐ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐๐ ๐ฆ๐๐ง๐ฌ ๐๐ง ๐๐ ๐ง๐๐ญ๐ฎ๐ฎ๐ซ. ๐๐๐๐ซ ๐๐จ๐ ๐ข๐ค ๐ก๐๐ญ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ,
๐๐ฅ๐ค๐ ๐๐๐ ๐ฐ๐๐๐ซ.โ
Gary Vanvinckenroye is 38 jaar en werkt op de โFerme de la Belle Thรฉrรจseโ. Hij heeft een hart voor zijn
dieren en legt met plezier uit waarom hij zich engageerde voor BETER VOOR IEDEREEN:
โOnze boerderij ligt midden in de pittoreske Haspengouwse velden. We doen er alles aan om
respectvol om te gaan met deze prachtige omgeving. Zo telen we zelf vlas, koolzaad, tarwe en
aardappelen op traditionele manier, in harmonie met de natuur, om onze varkens zo goed mogelijk
te voeden.
Dat geeft ons vlees een evenwichtige voedingswaarde. Het is bijvoorbeeld rijker aan omega 3. Dat
zijn essentiรซle vetzuren die ons lichaam nodig heeft, maar waarvan Belgen er veelal te weinig binnen
krijgen.
Samen met mijn vrouw en twee zonen, bieden we liefhebbers van het betere varkensvlees een
evenwichtig, weldadig product dat vol smaak zit. Ik ben content dat ik deze vakkennis kan doorgeven
aan de jongere generatie.โ