Ludovic & Elke Morlion

Home » Ambassadeurs » Ludovic & Elke Morlion

‘We zetten ons dag en nacht en met hart en ziel in voor onze dieren. En dat proef je aan ons vlees!’

Ludovic en Elke Morlion beheren samen de boerderij en slagerij ‘De 3 Ridders’ in Alveringem. Ze doen niets liever dan kwaliteit te bieden ‘van boer tot bord’! Zodra ze over hun werk beginnen, praten ze honderduit. Zij, en ook wij, kunnen er niet genoeg van krijgen: ‘We houden van dieren en zorgen al 7 generaties lang voor onze dieren met respect voor tradities maar ook voor innovaties die het dierenwelzijn verbeteren.

Zo hebben we camera’s om dag en nacht over onze dieren te waken. Met de modernste technologieën garanderen we het comfort in onze varkensstallen voor de biggen, zeugen en varkens en maken we ook ons werk wat gemakkelijker. We zijn al heel lang begaan met het milieu en het klimaat. We streven naar een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Daarom wekken we elektriciteit op met zonnepanelen en beheren we het voer en water zo efficiënt mogelijk. Verspilling, daar doen we niet aan mee.

Omdat we het beste willen voor onze dieren en onze klanten, hebben we ons aangesloten bij BETER VOOR IEDEREEN. Zo voegen we al enkele jaren lijnzaad toe aan ons varkensvoer voor een meer evenwichtige voeding. Lijnzaad is van nature rijk aan omega 3 waardoor ons vlees een superieure voedingswaarde heeft. Het heeft daardoor ook meer smaak en is lekker mals.

BETER VOOR IEDEREEN is voor ons de garantie voor een betere voedselketen. Kom het gerust zelf ontdekken in onze slagerij op de boerderij.’