Algemene vergadering 2016

Beter Voor Iedereen

26 mrt, 2020
Home » Nieuws » Algemene vergadering 2016

Op 7 november 2016 organiseerde HFA een algemene vergadering in het Labo Diervoeding & Kwaliteit van Dierlijke Producten van de Ugent. Op deze assembly werden een aantal boeiende topics voorgesteld. Yvan De Jaeghere deed zijn verhaal over maatschappelijk verantwoorde sojateelt uit de doeken. Zijn presentatie kan u hier downloaden. Daarna was het de beurt aan Eric Matthijs. Hij sprak over de toekomst van de landbouw. Alle informatie over duurzame landbouw en co-creatie kan u hier nog eens bekijken.

Ander nieuws

Beter Voor Iedereen in 7 hoofdpunten 

Beter Voor Iedereen in 7 hoofdpunten 

Sinds 2014 werkt Beter Voor Iedereen aan landbouw- en voedselketens die een positief effect hebben op zowel het algemeen welzijn (van de aarde,...

Landbouwers die zich engageren

Landbouwers die zich engageren

Tot nu toe sloten bijna 250 Belgische landbouwers (zowel varkens- als kippenboeren) zich aan bij de beweging Beter Voor Iedereen. Ze zijn zich bewust van de impact van hun bedrijfsactiviteiten en willen daarom een voedselevenwicht met hun landbouwbedrijven garanderen. Alle boeren hebben dezelfde ambitie: dieren beter voeden, zodat mensen voedzamer kunnen eten. En dat doel kunnen ze bereiken door zich voor drie verschillende pijlers te engageren: