Beter voor de mens: vlees met een beter evenwicht
Dankzij aangepast veevoeder heeft het vlees Beter voor Iedereen een beter evenwicht met natuurlijke omega 3-vetzuren!
Hoe wordt het vlees het best gebakken?
- Vermijd rechtstreeks contact met de vlam
- Plaats het rooster op 10 cm van de kolen, zo komt de temperatuur niet boven 220°C
- Bak het vlees tot een interne temperatuur van minimum 65°C
Een gezond aperitief? Kies voor een verfrissende mocktail, een tapenade van rode biet & citroen of een dip van hummus.
Beter voor het milieu: vlees met respect voor het milieu
Voor meer diversiteit van de landbouw herintroduceert Beter voor Iedereen gewassen van lijnzaad, koolzaad en luzerne. Daarnaast beperkt het de invoer van maïs en soja, wat een positieve invloed heeft op de lokale fauna en flora!
Anti-verspillingstip: bereid zelf bouillon met de restjes vlees en groenten.
Beter voor het dier: het welzijn van het dier heeft belang
De landbouwers van het project Beter voor Iedereen houden rekening met het welzijn van het dier. De diversiteit van het voeder, met een beter evenwicht dankzij natuurlijke omega 3-vetzuren, wordt dan ook met zorg gekozen.
Het gehakt Beter voor Iedereen, ideaal voor een huisgemaakte hamburger!