Ingrediënten voor 4 Porties
- 2 el citroensap
- 1 g feta
- 1 kl gedroogde oregano
- 1 tomaat
- 1/2 el gehakte bladpeterselie
- 4 el olijfolie
- 4 varkenskoteletten Beter Voor Iedereen
- 8 ontpitte, zwarte olijven
- zout
- 2 kleine teentjes knoflook
Begin met koken
- Bereid de marinade: meng in een rechthoekige schaal het citroensap, de in plakjes gesneden lookteentjes, de oregano, het zout en de peper. Voeg 3 eetlepels olijfolie toe Meng.
- Leg de koteletten in de marinade. Zet 1 uur in de koelkast (draai ze na 30 min. om).
- Ontpit en snij de tomaat in blokjes. Voeg de in blokjes gesneden feta toe, 1 eetlepel olie, de peterselie en de gehalveerde olijven, meng.
- Verwarm de grill of de barbecue voor. Laat de koteletten uitlekken, verwijder alle plakjes look.
- Gril de koteletten 3 minuten aan elke zijde, verdeel ze over de borden.
- Werk af met de salsa en dien meteen op met een salade en met brood of met kruiden gebakken aardappelen.
Eet smakelijk!