Ingrediënten voor 4 personen
- 4 ‘Beter Voor Iedereen’-varkenskoteletten
- 2 grote appels [bv. Cox of Boskoop)
- 200 g verse spinazie
- 8 salieblaadjes
- 1 eetlepel graantjesmosterd
- 1 theelepel ciderazijn
- 20 g boter
- 2 eetlepels olijfolie
Bereiding
Verwarm de oven op 200°C.
Doe de gekruide Beter Voor Iedereen-varkenskoteletten in een hete pan met 1 eetlepel olijfolie. 🡪 Doe de gekruide ‘Beter Voor Iedereen’-varkenskoteletten in een hete pan met 1 eetlepel olijfolie. Bak 2 à 3 minuten goudbruin aan elke kant. Schik het vlees naast elkaar in een grote ingevette ovenschaal.
Was de appels en snijd ze in plakjes. Bak ze goudbruin in de 20 g boter.
Spoel de spinazie grondig schoon. Meng de mosterd, 1 eetlepel olijfolie en de ciderazijn in een kom. Voeg de spinazie toe, breng op smaak en meng goed.
Bedek de ‘Beter Voor Iedereen’-varkenskoteletten met de appelschijfjes en de gewassen salieblaadjes. Zet opnieuw 5 à 10 minuten in de oven. Laat de magje haar werk doen.
Dien de ‘Beter Voor Iedereen’-varkenskoteletten op met enkele appelschijfjes, 2 salieblaadjes en een portie spinaziesalade.