Varkenskoteletten met appel & salie

Beter Voor Iedereen

Home » Recepten » Varkenskoteletten met appel & salie

Ingrediënten voor 4 personen

  • 4 ‘Beter Voor Iedereen’-varkenskoteletten
  • 2 grote appels [bv. Cox of Boskoop)
  • 200 g verse spinazie
  • 8 salieblaadjes
  • 1 eetlepel graantjesmosterd
  • 1 theelepel ciderazijn
  • 20 g boter
  • 2 eetlepels olijfolie

Bereiding

Verwarm de oven op 200°C.

Doe de gekruide Beter Voor Iedereen-varkenskoteletten in een hete pan met 1 eetlepel olijfolie. 🡪 Doe de gekruide ‘Beter Voor Iedereen’-varkenskoteletten in een hete pan met 1 eetlepel olijfolie.   Bak 2 à 3 minuten goudbruin aan elke kant. Schik het vlees naast elkaar in een grote ingevette ovenschaal.

Was de appels en snijd ze in plakjes. Bak ze goudbruin in de 20 g boter.

Spoel de spinazie grondig schoon. Meng de mosterd, 1 eetlepel olijfolie en de ciderazijn in een kom. Voeg de spinazie toe, breng op smaak en meng goed.

Bedek de ‘Beter Voor Iedereen’-varkenskoteletten met de appelschijfjes en de gewassen salieblaadjes. Zet opnieuw 5 à 10 minuten in de oven.  Laat de magje haar werk doen.

Dien de ‘Beter Voor Iedereen’-varkenskoteletten op met enkele appelschijfjes, 2 salieblaadjes en een portie spinaziesalade.

De andere recepten

Gevulde butternut

Gevulde butternut

Heerlijke ovenschotel met butternut en ‘Beter voor iedereen’-varkensvlees voor tijdens de koudere dagen. Geliefd door jong en oud.

Gewokte noedels met eieren en groenten

Gewokte noedels met eieren en groenten

Wie droomt er niet van om lekkere ‘Beter Voor Iedereen’-eiernoedels te proeven? Je bent op de juiste plaats geland! Een eenvoudig en heerlijk recept.